opwarmtips week 47: Pompoen risotto & Ratatouille Orzo

OPWARM TIP 1 OVEN💡

RISOTTO::
Verwarm de oven voor op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Dek de box af met aluminiumfolie. Verwarm 30 minuten in de oven

OPWARM TIP 2 MAGNETRON💡

RISOTTO::
Prik gaatjes in de hoeken van het afdekfolie. Plaats de box voor 4/5 minuten in de magnetron op 1000W.

OPWARM TIP 1 OVEN 💡

KIPBALLEN::
Verwarm de oven op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Dek de box af met aluminiumfolie. Verwarm de box 30 minuten in de oven.

OPWARM TIP 2 MAGNETRON 💡

KIPBALLEN:
Prik gaatjes in de hoeken van het afdekfolie. Plaats de box voor 4/5 minuten in de magnetron op 1000W. 

Eet smakelijk!

 Wist je dat onze verpakking voor 95% gemaakt is van karton? Even afspoelen, droog maken en het kan zó met het oud papier mee om te recyclen!

 

ingrediënten week 47: Pompoen risotto & Ratatouille Orzo

NIET VEGA BOX

INGREDIËNTEN:

Pompoen, arboriorijst, knoflook, ui, tomatenpuree, groentenbouillon, PARMEZAANSE KAAS, SELDERIJ, witte wijn, kaneel, chili peper, zout, olijfolie, MASCARPONE, gerookte kip, sinaasappel, nduja worst (varkensvlees), paprikapoeder, MOZZARELLA, salie, WALNOOT

Allergenen: Lactose, koemelk, selderij, noten

VEGAN

INGREDIËNTEN:

Pompoen, arboriorijst, knoflook, ui, tomatenpuree, groentenbouillon, SELDERIJ, witte wijn, kaneel, chili peper, zout, olijfolie, vegan roomkaas, Portobello, pompoenpitten, sinaasappel, edelgistvlokken, salie, WALNOOT 

Allergenen: Selderij, noten

KIPBALLEN

INGREDIËNTEN:

Rozemarijn, citroen, kippendijen, PANEERMEEL, EI, ORZO PASTA, knoflook, rode ui, tomatenpuree, tomatenblokjes, cherry tomaat, courgette, aubergine, paprika, basilicum, CREME FRAICHE, PARMEZAAN

Allergenen:  Gluten, ei, lactose, koemelk

HOUDBAARHEID: 

Tenminste houdbaar tot (THT): 22 november 2024 

BEWAREN: 

Maximaal 7 graden Celsius ❄️

© 2021 - 2024 SolKitchen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel