opwarmtips week 47: Pompoen risotto & Ratatouille Orzo
OPWARM TIP 1 OVEN💡
RISOTTO::
Verwarm de oven voor op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Dek de box af met aluminiumfolie. Verwarm 30 minuten in de oven
OPWARM TIP 2 MAGNETRON💡
RISOTTO::
Prik gaatjes in de hoeken van het afdekfolie. Plaats de box voor 4/5 minuten in de magnetron op 1000W.
OPWARM TIP 1 OVEN 💡
KIPBALLEN::
Verwarm de oven op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Dek de box af met aluminiumfolie. Verwarm de box 30 minuten in de oven.
OPWARM TIP 2 MAGNETRON 💡
KIPBALLEN:
Prik gaatjes in de hoeken van het afdekfolie. Plaats de box voor 4/5 minuten in de magnetron op 1000W.
Eet smakelijk!
Wist je dat onze verpakking voor 95% gemaakt is van karton? Even afspoelen, droog maken en het kan zó met het oud papier mee om te recyclen!
ingrediënten week 47: Pompoen risotto & Ratatouille Orzo
NIET VEGA BOX
INGREDIËNTEN:
Pompoen, arboriorijst, knoflook, ui, tomatenpuree, groentenbouillon, PARMEZAANSE KAAS, SELDERIJ, witte wijn, kaneel, chili peper, zout, olijfolie, MASCARPONE, gerookte kip, sinaasappel, nduja worst (varkensvlees), paprikapoeder, MOZZARELLA, salie, WALNOOT
Allergenen: Lactose, koemelk, selderij, noten
VEGAN
INGREDIËNTEN:
Pompoen, arboriorijst, knoflook, ui, tomatenpuree, groentenbouillon, SELDERIJ, witte wijn, kaneel, chili peper, zout, olijfolie, vegan roomkaas, Portobello, pompoenpitten, sinaasappel, edelgistvlokken, salie, WALNOOT
Allergenen: Selderij, noten
KIPBALLEN
INGREDIËNTEN:
Rozemarijn, citroen, kippendijen, PANEERMEEL, EI, ORZO PASTA, knoflook, rode ui, tomatenpuree, tomatenblokjes, cherry tomaat, courgette, aubergine, paprika, basilicum, CREME FRAICHE, PARMEZAAN
Allergenen: Gluten, ei, lactose, koemelk
HOUDBAARHEID:
Tenminste houdbaar tot (THT): 22 november 2024
BEWAREN:
Maximaal 7 graden Celsius ❄️